ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδός Ρεθύμνου - Χανίων (3 χλμ.),
Γέφυρα Ζουρίδας,
T.K. 74100, Ρέθυμνο
Τηλέφωνο: 28310 58343-5
Fax : 28310 23650
Email: info@zafeiraki.gr

Logistics

Η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος επιτυγχάνεται με έλεγχο, σχεδιασμό, οργάνωση και εφαρμογή όλων των απαραίτητων διαδικασιών σε όλα τα στάδια της προμηθευτικής αλυσίδας. Η ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΕΒΕ έχει εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης αποθήκης (Warehouse Management System, εν συντομία W.M.S.) παράλληλα με σύστημα τηλαματικού ελέγχου της θέσης των οχημάτων (Fleet Management System), μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την απόδοση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Μεταφορά και διανομή των προϊόντων

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται έχοντας διασφαλίσει τις προβλεπόμενες συνθήκες σε συμφωνία με τις επιταγές των διεθνών μοντέλων πιστοποίησης. Το προσωπικό διανομής της εταιρείας με αίσθημα ευθύνης φροντίζει για την έγκαιρη, παράδοση τους προς όφελος τόσο των πελατών όσο και της εταιρίας.

Διαχείριση αποθεμάτων

Τα αποθέματα της επιχείρησης βρίσκονται υπό τη διαχείριση του αυτοματοποιημένου πληροφοριακού συστήματος, προβλέποντας τη μελλοντική ζήτηση και εξασφαλίζουν κατά συνέπεια την ύπαρξη διαθεσιμότητας υπό όλες τις δυνατές συνθήκες. Με τον τρόπο αυτό η εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί βέλτιστα διατηρώντας ταυτόχρονα μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Εκτέλεση παραγγελιών

Κάνοντας χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, οι πωλητές μας μεταφέρουν τις παραγγελίες απευθείας από τον χώρο του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό οι παραγγελίες εξυπηρετούνται άμεσα αφού η ενσωμάτωση τους στο πρόγραμμα διανομής δεν καθυστερεί. Επιπρόσθετα, υπάρχει χρόνος για τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων διανομής ούτως ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των διαθέσιμων ανθρώπινων και μή πόρων.

Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός

Η έδρα της ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΕΒΕ βρίσκεται σε ιδιόκτητο ακίνητό έκτασης 11.576τ.μ., στο Δήμο Νικηφόρου Φωκά, Νομού Ρεθύμνης και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Χανίων όπου βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης, οι αποθήκες τροφίμων - ποτών, οι ψυκτικοί θάλαμοι παγωτού και το Cash & Carry ποτών.

    Επίσης διαθέτει υποκαταστήματα:

  • Α) Σε ιδιόκτητο ακίνητό της έκτασης 1.778τ.μ. στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Ηρακλείου το οποίο λειτουργεί ως επισκευαστικό κέντρο ψυγείων παγωτών Κρήτης.
  • Β) Σε ενοικιαζόμενο ακίνητο στη Σούδα Χανίων με ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους παγωτού και γραφεία, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο διανομής παγωτού για το Νομό Χανίων.
  • Γ) Σε ενοικιαζόμενο ακίνητο στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου με ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους παγωτού και γραφεία και σε δεύτερο ενοικιαζόμενο ακίνητο στη Φοινικιά με ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους παγωτού και γραφεία, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο διανομής παγωτού για το Νομό Ηρακλείου.

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με ειδικούς προθάλαμους οι οποίοι διαθέτουν ράμπες φόρτωσης και υπερσύγχρονους θαλάμους κατάψυξης και ψύξης εξασφαλίζοντας έτσι την άψογη διατήρηση προϊόντων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO & HACCP με τα οποία η εταιρία είναι πιστοποιημένη.

H ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΕΒΕ, διαθέτει ιδιόκτητο στόλο από 38 σύγχρονα φορτηγά μεταφοράς ξηρού και ψυχρού φορτίου αλλά και αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης για τις ανάγκες διανομής και πωλήσεων αντίστοιχα.